Viptema.com online olmuştur.


Sitemiz hertürlü platformlar için kategorize edilmiş temaları siz değerli okurlarımıza ücretsiz ve ücretli olarak dağıtacaktır.

Sitemizde paylaşılan indir linkleri tamamen dış bağlantılardır. Linklerin kırık olması, değiştirilmesi vb. sorunlardan veya kullanıcı zararlarından sitemiz sorumlu tutulamaz.

Yasal Uyarı : 

Tüm Hakları Saklıdır / All Rights Reserved



© Telif Hakkı / Copyright



Bu sitede yayınlanan yazıların tamamı veya bir kısmından yazarın yazılı izni olmaksızın alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz. İzin alınarak yapılan yayınlarda ve alıntılarda metin üzerinde değişiklik yapılamaz.

Site yazarı 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunundan kaynaklanan hukuki ve cezai yollara başvurma hakkını saklı tutar.

Bu sitede yayınlanan resim, fotoğraf veya grafiklerin telif hakkı sahibiyseniz ve siteden çıkarılmasını istiyorsanız, iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

If you are the owner of copyright of any of photos used and wish it to be removed, please inform the author. We use hotlink protection not to share images.



Tekzip – Çekince – Yasal Uyarı / Disclaimer – Legal Notice

Bu sitede yayınlanan yazılarda yanlışlık olduğunu veya gerçek dışı bir tespit yapıldığını düşünüyorsanız, lütfen yazarı bilgilendiriniz.

Sitede yer alan bilgi ve belgelerin kullanımı sonucunda doğabilecek her tür zarardan ziyaretçiler sorumludur. Hukuki konularda detaylı bilgi almak için avukatınıza başvurunuz.

Siteye bağlantı oluşturmak, site sahibinin yazılı izni olmadıkça kesinlikle yasaktır. Bu siteye zaman zaman başarısız saldırılar gerçekleştirilmektedir.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski